Premiären av Ett maskrosbarns försvarstal framflyttad

Premiären av Ett maskrosbarns försvarstal av De Profundis Teater är framflyttad till tisdagen den 5:e mars kl. 19.00. Nya speldatum ersätter de föreställningar som måste flyttas fram. Precis som planerat kommer föreställningen att spelas sju gånger i Gävle.

 

Helt Privat som skulle genomförts den 16/2 ställs in helt. Övriga datum under våren kvarstår. Ett nytt speldatum kommer istället att planeras in i juni.  

 

Samtliga som har köpt biljetter till de inställda föreställningarna kommer att kontaktas och erbjudas nya biljetter till andra datum eller återbetalning av köpta biljetter. 

 

Orsaken till framflyttad premiär och ändrade speldatum är att två personer skadades vid en krock mellan en snöskoter och en timmerbil i Järvsötrakten den 30 januari. En av dessa varmedarbetare vid De Profundis Teater. 

Efter några ovissa dygn kan vi nu andas ut, säger Reine Lööf, konstnärlig ledare vid De Profundis Teater. Vår vän och kollega har påbörjat sin återhämtning, och hon mår efter omständigheterna väl.  Vi är enormt tacksamma för att allt har gått så bra som det har gjort, och vi kommer istället att återkomma med full kraft i mars. 

Eftersom samtliga medarbetare vid De Profundis Teater är berörda och omtumlade av det som har inträffat har det varit nödvändigt att göra förändringar i teaterns spelschema.

Nya speldatum för Ett maskrosbarns försvarstal:

Tis     5:e mars- PREMIÄR– kl 19.00
Tors  7:e mars – kl 19.00
Lör    9:e mars – kl 14.00
Ons  20:e mars – kl 19.00
Tors  21:e mars – kl 19.00
Sön   24:e mars – kl 14.00 + 18.00

 

Kontaktpersoner

Reine Lööf, konstnärlig ledare, tel. 070-571 93 26 

Sarah Stenberg, verksamhetsledare, tel. 070-695 93 02